Cosul este gol!

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (numai in Romania), prin intermediul firmei de curierat rapid CARGUS in cel mult 5-6 zile lucratoare (daca sunt exceptii, se trece alt termen). ART CREATIV isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in maxim 48 de ore de la data validarii comenzii. Comenzile de pe magazinul online se inregistreaza non stop, confirmarea si livrarea efectuandu-se in urmatoarea zi lucratoare in intervalul orar 8– 16.

Costurile de livrare sunt:

GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 300 RON, după aplicarea reducerii.

- 20 RON  pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 299 RON (pret valabil cu livrare prin curierat rapid CARGUS)

Livrarea se face prin curierat rapid CARGUS, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania care este in traseul curierului.    

Pentru localităţile aflate în afara ariei de acoperire a curierului, coletele se livreaza prin intermediul Postei Romane, prin serviciul Colet postal cu ramburs.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului  cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. 

ART CREATIV SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ART CREATIV SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.